Felfeszítette a Centrum Áruház ajtaját, de a térfigyelő kamerák gyorsan lebuktatták – videó

Megosztás

Az éj leple alatt hatolt be az épületbe a férfi, a rendészek azonban kiszúrták a jelenetet a kameráknak köszönhetően, így a rendőrökkel karöltve már a hatósági erők mentek a betörőért.

00:37 perckor a MIÖR térfelügyeleti szolgálatának munkatársai egy gyanúsan mozgó személyre lettek figyelmesek, aki a Széchenyi utcán, a Centrum Áruház közelében szédelgett, a kirakatokat bámulta – számolt be az önkormányzati rendészet igazgatója a Minap.hu szerkesztőségének.

Vincze Csaba érdeklődésünkre elmondta: felvételeik alapján a személy 00:40 perckor az áruház oldalsó fotocellás ajtaját is kifeszítette. Járőrkollégái ekkor azonnal a helyszínre siettek, egyúttal a rendőröket is tájékoztatták, akik perceken belül szintúgy megérkeztek. Az elkövetőt kihozták az épületből, majd előállították. 

A MIÖR vezetője szerint nem túl gyakoriak az ilyen jellegű észlelések: ritka, hogy valaki az éjszaka kellős közepén látszólag céltalannak tűnően kószáljon, majd aztán végül betörést hajtson végre.

Felfeszítette a Centrum Áruház ajtaját egy férfi Miskolcon

IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: https://www.youtube.com/channel/UCe9SP31d0C9yQZYHUqJDpNQ?sub_confirmation=1 ***** ÉLŐADÁS: https://www.minap.hu/eloadas LÁTOGASSON EL WEBOLDALUNKRA: https://www.minap.hu/ FACEBOOK: https://www.facebook.com/minapmiskolc INSTAGRAM: https://www.instagram.com/minap.hu/ TWITTER: https://twitter.com/minaponline

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek